Perez sluit uit dat Ramos gratis naar China vertrekt

28 mei 2019, 08:49

Sergio Ramos lijkt een lucratief Chinees avontuur voorlopig uit zijn hoofd te kunnen zetten. De 33-jarige aanvoerder van de Koninklijke heeft een aanbieding ontvangen uit het Aziatische land, maar Real Madrid laat Ramos niet zomaar gaan. Florentino Perez sluit in elk geval uit dat de verdediger gratis de deur uitloopt.

In gesprek met Onda Cero bevestigt de voorzitter van de Madrilenen dat er interesse uit China is voor Ramos. "Zijn mensen vertelden mij dat hij een heel goed bod van een Chinese club heeft ontvangen. De transfersom konden zij vanwege de transferregels in China echter niet betalen", aldus de voorzitter. "Ik heb hem verteld dat het onmogelijk is dat Real Madrid zijn aanvoerder gratis laat vertrekken. Dat zou een gevaarlijk precedent scheppen."

De voorzitter geeft verder aan dat het gesprek met Ramos 'vriendelijk' is verlopen en verwijst geïnteresseerde clubs naar de clausule in het contract van de Spaanse verdediger, die nog een jaar vastligt in Madrid. Ramos speelt sinds de zomer van 2005 bij Real Madrid en won onder meer vier keer de Spaanse titel, vier keer de Champions League en vier keer het WK voor clubteams met de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen