Onrust blijft bij degradant NAC Breda: RvC stapt op

27 mei 2019, 21:51

Het seizoen is afgelopen, maar dat betekent niet dat het rustig is bij NAC Breda. Maandagavond heeft de club bekendgemaakt dat de Raad van Commissarissen per 1 juni opstapt. Joost Gielen (Voorzitter) en Joost van Mierlo (Supportersvertegenwoordiging) stappen per 1 juni uit de RvC, de andere leden vetrekken zodra er opvolgers zijn gevonden.

Dat meldt NAC via de officiële kanalen. Nicole Edelenbos, onlangs nog actief als interim algemeen directeur van de Bredase BVO, is voorlopig aangesteld als voorzitter van de RvC. Via een verklaring op de website van NAC maakt de RvC duidelijk dat het zijn verantwoordelijkheid neemt voor het slechte seizoen. 'Toezicht op het technisch beleid is namelijk onderdeel van haar taken en de RvC vindt dan ook dat het hierin tekort is geschoten', valt er te lezen.

De RvC gaat er alles aan doen om de overdracht bij NAC goed te laten verlopen. Gielen en Van Mierlo vertrekken dus per 1 juni, terwijl Berry van Nes (Marketing en Communicatie) op het einde van zijn termijn, dat afloopt op 31 oktober, zal vertrekken. Berry de Kort (Financiële zaken) en Robert Coppens (Strategische zaken) beëindigen hun rol als commissaris uiterlijk 31 december 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen