Publiekslieveling Smeets tekent nieuw contract bij Fortuna

27 mei 2019, 18:16

Jorrit Smeets en Fortuna Sittard blijven aan elkaar verbonden. De 24-jarige middenvelder heeft maandag een nieuw tweejarig contract getekend bij de club uit Limburg. Smeets speelt sinds het seizoen 2016/2017 bij de club en heeft het goed naar zijn zin.

De 24-jarige Limburger is sinds zijn komst  een publiekslieveling bij de club. 'Met zijn ongekende werklust en energieke speelwijze geldt de Limburger als hét toonbeeld van het nieuwe Fortuna Sittard', stelt de club. De belangrijke middenvelder is blij dat hij nog langer bij de club kan blijven. Smeets speelde eerder bij Roda JC.

"Ik ben in de afgelopen twee jaar ontzettend veel gaan houden van de club en de fans", vertelt de middenvelder. "De warmte van de mensen hier is echt fantastisch en ik voel zowel op als naast het veld enorm veel waardering en vertrouwen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we er zijn uitgekomen en dat ik ook de volgende twee seizoenen dat prachtige shirt mag blijven dragen. Ik wil als speler én als team uitgroeien tot een stabiele eredivisionist. Dat is mijn doel voor de komende twee jaren. En zoals de fans altijd zingen: 'Jorrit is een Fortunees!'. Dat mogen ze blijven zingen, want het is helemaal waar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen