Prijzenpakker Van Dijk krijgt ook bij Liverpool twee titels

27 mei 2019, 16:41

Het seizoen van Liverpool is bijna voorbij, maar de individuele prijzen blijven binnenstromen bij Virgil van Dijk. De centrumverdediger van de Champions League-finalist won al twee individuele onderscheidingen in de Premier League en heeft ook bij zijn club twee prijzen gepakt.

Van Dijk werd in de Premier League ook verkozen tot PFA Player's Player of the Year en werd ook al uitgeroepen tot Player of the Season. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook bij Liverpool twee prijzen gepakt. De club meldt maandag dat de Nederlander is uitgeroepen tot Speler van het Seizoen. Fans konden stemmen op hun favoriete speler van het seizoen en stemden in 46,8 procent van de gevallen op Van Dijk. Hij troefde daarmee Mohamed Salah (23.9 procent) en Sadio Mané (11.3 procent) gemakkelijk af.

Ook is Van Dijk verkozen tot First Team Players' Player of the Year. Dat betekent dat zijn teamgenoten hem de beste speler van het seizoen vonden. Tijdens het trainingskamp in Marbella, waar Liverpool zich voorbereidt op de Champions League-finale, mochten alle spelers hun stem uitbrengen op wie in hun ogen de beste speler van het seizoen was. Ook in die verkiezing kwam van Dijk als winnaar uit de bus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen