Blind: "Of ik mij nog kan opladen? Ik vind dat niet zo moeilijk"

27 mei 2019, 11:37

Maar liefst 57 wedstrijden speelde Daley Blind dit seizoen voor Ajax en dan wachten nu ook nog de wedstrijden in de Nations League met Oranje. "Of ik mij nog kan opladen? Ik vind dat niet zo moeilijk", zegt de Ajacied, die in het Nederlands elftal als linksback speelt. 

"Het was heerlijk om een paar dagen vrij te zijn. Nu gaat de knop weer om. We gaan met een positief gevoel naar Portugal toe", laat Blind weten aan de NOS. Volgende week donderdag speelt het Nederlands elftal in de halve finale tegen Engeland, drie dagen later wacht de finale of het duel om de derde plaats tegen Portugal of Zwitserland. "We hebben uitstekend gepresteerd in de groep en het is fantastisch dat we nu de finaleronde hebben bereikt. Daar hebben we keihard voor geknokt. Ik denk dat we voor niemand bang hoeven te zijn."

Wel knaagt het missen van de Champions League-finale met Ajax nog aan Blind. "Dat heb ik nog niet helemaal verwerkt. Het doet nog steeds pijn. Je bent zo dichtbij geweest. Dat gevoel zal nog wel even voortduren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen