Koeman gunt Van Dijk en Wijnaldum extra vrije dag na CL-finale

27 mei 2019, 07:33   Bijgewerkt: 27 mei 2019, 07:47

Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum krijgen na de Champions League-finale nog een extra dag rust van bondscoach Ronald Koeman. Hoewel het duo sowieso al veel later aansluit in de voorbereiding op de halve finale van de Nations League, hoeven ze zich van de bondscoach pas op 3 juni te melden. Dat is drie dagen voor de kraker met Engeland.

Dat schrijft De Telegraaf. De keuzeheer hoopt dat The Reds tegen Tottenham Hotspur aan het langste eind trekt. "Het zou toch wel heel zuur zijn als ze na zo'n geweldig seizoen en zo dichtbij allerlei hoofdprijzen uiteindelijk met lege handen komen te staan. Dat verdienen Van Dijk, Wijnaldum en Liverpool niet", vindt hij.

Niet alleen Nederland heeft in de voorbereiding 'last' van de finale van de Champions League, ook Engeland mist door de aanwezigheid van Liverpool en Tottenham Hotspur in de eindstrijd van het miljardenbal een hoop internationals in aanlop naar de halve finale van de Nations League. De Champions League-finale staat gepland voor zaterdag 1 juni in Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen