Ranieri zwaait af en hoopt op een 'belangrijk nieuw project'

26 mei 2019, 23:52

Niet alleen Daniele De Rossi, ook Claudio Ranieri nam zondagavond afscheid bij AS Roma. De 67-jarige trainer maakte aan het begin van deze maand bekend te zullen vertrekken uit de Italiaanse hoofdstad en vertelde na afloop van het duel met Parma (2-1) dat hij nog niet weet waar hij zijn loopbaan vervolgt.

"Jaren geleden koos ik voor een avontuur bij Leicester City. Ik voel me nu een internationale coach en hoop dat mij een belangrijk nieuw project wacht", aldus Ranieri, die aangeeft zijn gevoel te zullen volgen bij zijn beslissing voor een nieuwe club. Zijn opvolger wenst hij alvast succes. "Ik hoop dat degene die mij opvolgt, het goed doet", zegt hij in Italiaanse media.

Ranieri werd in maart aangesteld als opvolger van Eusebio Di Francesco en werd de trainer van Justin Kluivert en Rick Karsdorp. Het was voor de Italiaan, die aan het begin van het seizoen nog aan het roer stond bij Fulham, zijn tweede periode bij de Romeinse club. Ranieri slaagde er niet in om Roma naar de Champions League te leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen