De Ligt neemt na Nations League besluit over zijn toekomst

26 mei 2019, 23:05

Het zijn spannende tijden voor Matthijs de Ligt. De negentienjarige Ajacied heeft de clubs voor het uitkiezen en zal op korte termijn moeten beslissen waar hij zijn loopbaan wil vervolgen. Die beslissing stelt hij echter nog eventjes uit.

Op dit moment is er nog geen nieuws over zijn toekomst, laat hij desgevraagd aan FOX Sports weten. In Engelse media werd zondag gesuggereerd dat bij Manchester United een contract van veertien miljoen euro per jaar voor hem klaarligt. "Ik lees het ook overal en het bedrag heb ik ook gezien. Het zijn allemaal grappige verhalen en het is de kunst om het met een korreltje zout te nemen. Het gaat al een jaar lang over mijn toekomst."

De Ligt kan weinig met de speculaties rond zijn persoon. "Dan ga ik daarheen en dan weer daarheen. Het is allemaal mooi, ik heb een aardig tourtje door Europa gemaakt", grapt de verdediger, die het vaakst in verband wordt gebracht met FC Barcelona. "We spelen nu met het Nederlands elftal twee Nations League-wedstrijden, daarna heb ik vakantie en kan ik rustig bekijken hoe en wat."

Lees ookStam denkt dat De Ligt goed bij Man United zou passen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen