Juventus onderuit in laatste wedstrijd onder Allegri

26 mei 2019, 19:55   Bijgewerkt: 26 mei 2019, 22:36

Juventus heeft zondag het seizoen afgesloten met een 2-0 nederlaag tegen Sampdoria. De kampioen van Italië draafde in de laatste wedstrijd onder trainer Massimiliano Allegri niet op oorlogssterkte aan. Zo ontbrak onder meer Cristiano Ronaldo in de wedstrijdselectie van de Oude Dame, die een maand geleden de Italiaanse titel al veroverde.

De Portugese superster was niet de enige Juventus-sterkhouder die de wedstrijd in Genua aan zich voorbij liet gaan. Ook Federico Bernardeschi, João Cancelo en Blaise Matuidi behoorden niet tot de selectie. Onder meer Wojciech Szczesny, Leonardo Bonucci en Miralem Pjanic begonnen op de bank bij de Oude Dame.

Sampdoria en Juventus maakten er geen spektakel van in Stadio Luigi Ferraris. Via Paulo Dybala en Moise Kean kregen de bezoekers enkele kansen om de score te openen, maar verder gebeurde er tot vlak voor tijd vrij weinig. Een paar minuten viel alsnog een geldig doelpunt, gemaakt door Gregoire Defrel. Even later besliste Gianluca Caprari de wedstrijd door uit een vrije trap de 2-0 te maken.

Juventus eindigt het seizoen door de nederlaag op negentig punten. Sampdoria besluit de jaargang met 53 punten op de negende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen