Mertens neemt twijfels weg en zweert Napoli trouw

26 mei 2019, 18:31

Dries Mertens is niet voornemens komende zomer Napoli te verlaten. De 32-jarige Belg voelt zich op zijn plek in Napels en heeft het idee dat hij nog niet klaar is bij de Italiaanse club. "Ik blijf hier", stelde hij na de wedstrijd tegen Bologna (3-2 verlies).

"Ik heb nog een jaar te gaan op mijn contract en voel me thuis in Napels. Ik voel me deel van het project", wordt Mertens geciteerd door Belga. Aan het begin van de jaargang was de ervaren aanvaller niet altijd zeker van een plek bij de eerste elf, maar gaandeweg het seizoen knokte hij zich terug in de basis. "Ik had het even moeilijk om mijn plek te vinden in het tactische systeem, maar ik ben blijven doorzetten. We hebben een sterk aanvallend systeem dat goed werkt, denk ik. Met Ancelotti spelen we nog offensiever en nog directer en dat ligt me wel."

Mertens scoorde zaterdag tegen Bologna zijn 109de doelpunt voor Napoli. Alleen Marek Hamsik (121) en Diego Maradona (115) maakten meer goals in Napolitaanse dienst. "Ik ben blij nog te kunnen scoren, ik heb het record van Marek in mijn vizier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen