FC Twente heeft technische staf voor volgend seizoen compleet

FC Twente heeft technische staf voor volgend seizoen compleet

26 mei 2019 – FC Twente heeft de technische staf voor volgend seizoen rond. Hoofdtrainer Gonzalo Garcia-Garcia zal in de Eredivisie worden geassisteerd door Dennis van der Ree en Peter Niemeyer. "We hebben een klein, maar kwalitatief goed team rond het eerste elftal gezocht", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen.Van der Ree (40) komt over van SC Cambuur, waar hij het beloftenteam trainde. "Ik heb mooie jaren gehad bij Cambuur en ik kijk uit naar deze nieuwe stap, onderdeel uitmaken van de staf bij FC Twente. Op een hoger niveau elke dag op het veld staan en spelers beter te maken. Gonzalo ken ik van mijn tijd bij AGOVV en we weten hoe we elkaar aanvullen", zegt de nieuwe assistent van de kampioen van de Eerste Divisie.

Oud-speler Niemeyer (35) zette meer dan een jaar geleden een punt achter zijn actieve voetbalcarrière. "Het voelt goed om deze stap te zetten bij de club die mij als speler veel heeft gebracht", vertelt hij. "Ik ben twaalf jaar weggeweest en het was erg vertrouwd om hier begin vorig seizoen weer terug te komen. Ik hoop op het trainingsveld belangrijk te zijn voor met name de spelers uit de Voetbalacademie die aansluiten bij het eerste elftal. Ik ben FC Twente dankbaar voor het vertrouwen dat de club in mij stelt en kijk uit naar mijn nieuwe rol bij de club."

In de technische staf nemen naast Garcia-Garcia, Van der Ree en Niemeyer ook Sander Boschker (keeperstrainer), Balder Berckmans (fysiek trainer), Senol Kök en Evert Bleuming (beiden analisten) plaats.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019