Tete raakt geblesseerd op training Nederlands Elftal

26 mei 2019, 13:37

Kenny Tete is op de training van het Nederlands Elftal geblesseerd geraakt. Het is daardoor nog onduidelijk of de rechtsback onderdeel kan uitmaken van de selectie voor de halve finale van de Nations League tegen Engeland, die over twee weken op de planning staat.

Verschillende media schrijven dat de blessure van Tete ontstond tijdens het partijtje op de training. De verdediger ging naar de grond en moest daarna strompelend van het veld. Tete was juist net weer enigszins hersteld van een enkelblessure. Zaterdag trainde hij hierdoor nog apart, maar vandaag besloot hij met de groepstraining mee te doen. Ook Quincy Promes sloot vandaag weer aan nadat hij eerst clubverplichtingen had gehad.

Morgenavond moet bondscoach Ronald Koeman zijn definitieve selectie bekend gaan maken voor dat duel in de Nations League tegen Engeland op donderdag 6 juni. Tete is naast Denzel Dumfries de enige rechtsback in de voorselectie. Mocht Tete niet fit genoeg zijn om deel uit te blijven maken van die selectie, dan zou Koeman nog kunnen terugvallen op Hans Hateboer of Daryl Janmaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen