Robben blij met bekerwinst: "Dit is een mooie afsluiting"

Robben blij met bekerwinst: "Dit is een mooie afsluiting"

25 mei 2019 – Arjen Robben was blij na de bekerwinst met Bayern München. Hoewel de Nederlandse buitenspeler zaterdagavond slechts inviel, is hij vooral opgelucht dat er met 3-0 werd gewonnen van RB Leipzig. "Dit is een mooie afsluiting", glimlachte hij.Tegenover FOX Sports, ging hij in op de gewonnen bekerfinale, waarvan hij wist dat hij op de bank zou beginnen. "Met een basisplaats heb ik al geen rekening meer gehouden. Vorige week is het niet gebeurd, dan deze week ook niet. En vorige week was voor mij ook belangrijker, dat telde wat zwaarder. In eigen stadion vanaf het begin het veld op... Nu was het prima zo", zei hij over een plek op de bank, die hij zeven dagen eerder ook kreeg toebedeeld.

"Je bereidt je voor op een invalbeurt en dan moet je gefocust zijn", wist hij. Vrij snel na zijn entree werd het duel beslist door Kingsley Coman. "Al hadden we al eerder 2-0 moeten maken. Die viel nu later en daarna maak je ook nog 3-0 en heb je ook nog de kans op 4-0. Het was verdiend", vond Robben al met al over de zege.

Met een grote glimlach stond hij de pers te woord na zijn allerlaatste duel namens Bayern München. Hoewel hij 'heel veel plezier' had deze week en zich 'heel erg goed voelt', weet hij nog niet of hij blijft voetballen. "Na deze week ga ik de balans opmaken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019