Stegeman gelooft vol in goede afloop: "Doortastender zijn"

25 mei 2019, 22:11   Bijgewerkt: 25 mei 2019, 22:16

Go Ahead Eagles-trainer John Stegeman is er van overtuigd dat zijn ploeg aan het langste eind gaat trekken in de finale van de play-offs tegen RKC Waalwijk. Hoewel hij beseft dat Kowet 'niet mag mopperen' na het 0-0 gelijkspel, ziet hij volop kansen voor de return. "We moeten wel doortastender worden, maar ik ben er van overtuigd dat we dat kunnen."

?Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Het was geen saaie wedstrijd, maar ook niet heel erg goed van onze kant. We waren niet doortastend genoeg, maar in de tweede helft hadden we wel grip en hebben we gedomineerd. Maar we moeten meer brengen om RKC Waalwijk pijn te doen."

Voor de return is er volgens Stegeman nog genoeg om optimistisch over te zijn. "Normaal krijgen we veel kansen, daar moeten we de komende dagen aan werken om dat met elkaar te doen in de return. Ik ben er van overtuigd dat we dat gaan doen", aldus de coach, die vertrouwt op de eigen fans. "Maar we moeten wel rustig blijven en ons niet naar voren laten jagen. Ook zal het aan de bal wel beter moeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen