Valbuena kondigt in open brief zijn afscheid aan bij Fenerbahçe

25 mei 2019, 20:20   Bijgewerkt: 25 mei 2019, 20:40

Mathieu Valbuena vertrekt na dit seizoen bij Fenerbahçe SK. De Franse middenvelder heeft een aflopend contract bij de Turkse club en heeft besloten de optie die er nog was, niet te lichten. In een open brief kondigt hij zijn afscheid aan van deze zomer.

"Het enige dat mij spijt, is dat ik niet heb kunnen bijdragen aan het winnen van titels. Iets dat deze club verdient. Maar dankzij jou is Fenerbahçe nu onderdeel van mijn loopbaan en daarvoor ben ik eeuwig dankbaar", tekent hij op zijn officiële twitterkanaal op. "Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft gehad aan mijn periode hier bij de club. Managers, ploeggenoten, werknemers van de club en vrienden die ik hier heb ontmoet." Heel succesvol was die niet: de Turkse topclub maakte de laatste twee seizoenen niet de beste jaren door.

Eerder speelde de 52-voudig international van Farnkrijk voor onder andere Olympique Lyon, Dinamo Moskou, Olympique Marseille en FC Libourne. Wat hij in de toekomst gaat doen, is nog niet bekend. Wel keert hij in elk geval ooit nog terug in de Turkse stad. "Die is namelijk geen definitief afscheid", schrijft hij. "Istanbul zal voor altijd geel en blauw zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen