De Rossi komt met mooie afscheidsbrief voor laatste Roma-duel

De Rossi komt met mooie afscheidsbrief voor laatste Roma-duel

25 mei 2019 – Daniele De Rossi neemt na dit seizoen (noodgedwongen) afscheid van AS Roma. Het contract van de aanvoerder van de Romeinen is niet verlengd en dus komt er na 616 duels een einde aan zijn dienstverband in de Italiaanse hoofdstad. Voorafgaand aan het laatste duel schreef hij een mooie dankbrief."Als ik nu terugkijk, dan realiseer ik me pas echt hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen. Dit heb ik altijd als normaal ervaren, maar nu rest mij niets anders dan dankbaar te zijn. Het was een mooie lange reis, waarbij mijn liefde voor de club altijd op de eerste plaats stond", schrijft De Rossi, die vervolgens iedereen bedankt.

"Ik wil iedereen bedanken met wie ik heb samengewerkt. De familie Sensi, de president van AS Roma. Alle mannen en vrouwen met wie ik heb gewerkt. De coaches met wie ik samenwerkte, iedereen die mij iets belangrijks heeft geleerd - niemand uitgezonderd. De medische staf van de club", somt De Rossi op. 

Ook voor Francesco Totti heeft hij mooie woorden over: "Van hem nam ik de aanvoerdersband over. Hij is als een broer, een geweldige aanvoerder en de meest buitengewonde voetballer met wie ik ooit heb samengespeeld in dit shirt. Niet iedereen speelt zestien jaar naast zijn idool. Ik breng de band met respect naar Alessandro Florenzi", aldus De Rossi.

Lees hier zijn volledige afscheidsbrief

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019