Beroep Jordania tussentijds als zeer kansrijk beoordeeld

25 mei 2019, 18:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Den Bosch heeft zaterdagmiddag goed nieuws gekregen in een tussenvonnis bij de beroepscommissie van de KNVB. Daarin kwam als eerste uitkomst van het beroep naar voren dat de maatstaf bij het eerdere oordeel van de voetbalbond 'te zwaar' zou zijn geweest, waardoor de overname van Kakhi Jordania mogelijk alsnog doorgang kan vinden. Er is een extern duo aangesteld om de boel nogmaals te onderzoeken.

Dat schrijft De Telegraaf. In eerste instantie werd de overname van FC Den Bosch nog geweigerd, uit angst voor witwaspraktijken. De eerstedivisionist was het met dat oordeel niet eens en ging in beroep: zaterdag was de uitspraak in een eerste tussenvonnis. Daaruit blijkt dat er (mogelijk) toch een overname plaats kan vinden.

"Hoewel dit nog geen garanties geeft ten aanzien van de bevindingen van de deskundigen, hebben we vertrouwen in een goede afloop", laat Rob Kleijzen, namens de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch, weten tegenover het dagblad. Een extern duo gaat de KNVB helpen bij de laatste vragen en daarvoor krijgt het drie weken de tijd: daarna komt er een definitief oordeel over de overname.

Lees ook: 'Overname Jordania uit angst voor witwassen geweigerd'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen