Van der Hart kiest voor Polen: "Bij bezoek onder indruk geraakt"

25 mei 2019, 12:46

Mickey van der Hart viel deze week voor de ambitieuze plannen van Lech Poznan. De 24-jarige doelman tekende maandag voor drie seizoenen in Polen. "Lech Poznan heeft een duidelijk plan met me en bij een bezoek aan de club ben ik enorm onder de indruk geraakt", zegt de sluitpost die overkomt van PEC Zwolle.

"Het is een van de traditionele topteams in Polen en ze hebben na een tegenvallend seizoen (achtste, red.) grote plannen voor de toekomst", vertelt Van der Hart aan De Telegraaf. "Lech Poznan speelt in een schitterend modern stadion en heeft een grote fanatieke achterban. Van de rest van de Poolse competitie heb ik een minder goed beeld. Wat dat betreft is het ook een beetje een avontuur."

De taal vormt voor Van der Hart in elk geval geen probleem. "Ik heb eigenlijk wel een talenknobbel en wil zo snel mogelijk Pools leren. Daar ben ik al mee begonnen met behulp van een app op mijn mobiele telefoon. Binnen zes maanden wil ik het Pools onder de knie hebben. Ik spreek vloeiend Spaans en Engels en goed Duits en die talen heb ik ook vrij gemakkelijk geleerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen