Spoorboekje: Italiaanse ontknopingen, promotieduel in Engeland

Spoorboekje: Italiaanse ontknopingen, promotieduel in Engeland

26 mei 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 26 mei.
Nieuws

Blijft Valverde wel of niet?
Na de bekernederlaag van FC Barcelona tegen Valencia (2-1) gingen de geruchten dat Ernesto Valverde ofwel ontslagen zou worden ofwel ontslag zou nemen als hoofdcoach. Meteen na het duel was er nog geen duidelijkheid bij alle partijen, mogelijk volgt die in de loop van vandaag wél. 

Wedstrijden

Charlton Athletic - Sunderland (16.00 uur)
Sunderland zakte in twee jaar tijd af van de Premier League naar de League One. Na al die ellende valt er vanmiddag misschien weer eens wat te vieren voor The Black Cats. Sunderland op het punt van promotie naar het Championship. Daarvoor moet het op Wembley winnen van Charlton Athletic, waartegen Sunderland in de reguliere competitie één keer gelijk speelde en één keer zegevierde.

Bayern München II - VfL Wolfsburg II (16.00 uur)
Joshua Zirkzee (18) kan vanmiddag met Bayern München II promoveren naar de 3. Bundesliga. Na de 3-1 nederlaag in het heenduel met VfL Wolfburg is dat weliswaar een pittige opdracht. Als Bayern die achterstand wegpoetst, is de eventuele promotie een bekroning op het seizoen van Zirkzee. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord schoof dit seizoen door van Onder 19 naar het tweede elftal. Aan de spits om nu de kers op de taart te leggen.

Atalanta Bergamo - Sassuolo (20.30 uur)
Nog één keer winnen en Atalanta Bergamo speelt volgend seizoen in de Champions League. De club van Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens spot dit seizoen tussen de gevestigde orde met alle wetten. Op de slotdag van de Serie A strijdt Atalanta met Internazionale, AC Milan en AS Roma om twee tickets voor het miljardenbal. Als nummer drie heeft Atalanta de beste papieren. Leven ze ook in dit sprookje nog lang en gelukkig?

Voetbal op tv

10.00 uur: De Tafel van Kees, FOX Sports 1 - talkshow
16.00 uur: Charlton Athletic - Sunderland, Ziggo Sport - live verslag promotieduel naar Championship
22.00 uur: Zamalek - Renaissance de Berkane, FOX Sports 4 - live verslag finale CAF Confederation Cup

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 17 juni 2019

  2. zondag 16 juni 2019

  3. zaterdag 15 juni 2019