Troost klaar voor missie: "Het is een wereld die ik ken"

Troost klaar voor missie: "Het is een wereld die ik ken"

25 mei 2019 – Sjaak Troost werd vrijdag officieel aangesteld als de nieuwe tijdelijke technisch directeur van Feyenoord. De man die van origine lid was van de Raad van Commissarissen gaat zolang er nog geen definitieve opvolger is gevonden voor Martin van Geel de kar trekken. "Ik heb nooit de ambitie niet gehad om technisch directeur te worden, maar we zijn er niet in geslaagd om een gepaste opvolger te worden."Dat vertelt hij op het clubkanaal van Feyenoord. "Binnen de club moeten we nu iets doen. We hebben voldoende kennis en kunde om er volop en met veel enthousiasme mee bezig te gaan", vertelt hij over zijn nieuwe en tijdelijke functie. Dat er geen nieuwe kandidaat kwam, had niet alleen met Feyenoord te maken. "Maar ook met de kwaliteit die er rondloopt."

De eerste slag die Troost gaat slaan, heeft betrekking op de eerste selectie. "Dat is de prioriteit, dat de A-selectie op orde komt. Dat gaan we doen met het team en met Jaap (Stam, red.). Of er impuls nodig is? Dat hebben we met het aantrekken van Jaap al gedaan. Wat er verder nog is in de samenstelling van wie wel en niet, ga ik nog niet communiceren."

Dat Troost - die alle functies bij Feyenoord ooit wel heeft doorlopen, maar nooit eerder technisch technisch directeur was - gaat slagen in zijn missie, daar is hij van overtuigd. "Het is wereld die ik ken. Ik heb een netwerk, maar als we als team bij elkaar zitten, hebben we een mega-netwerk. Zaakwaarnemers kunnen mij vinden, maar ik hen ook", verzekert Troost.

Lees ook: Troost voor ruim half jaar technisch directeur Feyenoord

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019