Gisteren gemist: PSV wil Lammers houden, finale nog onbeslist

Gisteren gemist: PSV wil Lammers houden, finale nog onbeslist

25 mei 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 24 mei.PSV houdt Lammers binnenboord
PSV is niet van plan om Sam Lammers van de hand te doen. De 22-jarige aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan sc Heerenveen en wordt in Italiaanse media in verband gebracht met een transfer, maar PSV heeft naar eigen zeggen nog niks gehoord.

De toekomst van Excelsior
Excelsior wil na de degradatie van afgelopen woensdag zo snel mogelijk weer de stap omhoog maken richting de Eredivisie, maar zal daarvoor niet met geld gaan smijten komend seizoen. Dat zegt directeur Ferry de Haan. Met welke trainer Excelsior gaat proberen te promoveren, is nog niet bekend. Met de huidige coach Ricardo Moniz moet nog gesproken worden over diens toekomst.

Finale nog onbeslist
Vitesse ligt op koers om zich, net als vorig seizoen, ten koste van FC Utrecht voor de voorrondes van de Europa League te plaatsen. De Arnhemmers konden in De Galgenwaard niet veel klaarspelen, maar namen dankzij een frommelgoal van Tim Matavz wel een 1-1 gelijkspel mee de bus in. FC Utrecht was via Sander van de Streek op voorsprong gekomen en had ook een tweede treffer verdiend, maar kon de Arnhemse muur niet meer slechten.

Ger in actie
Ondanks dat hij vorig jaar na dertig jaar trouwe dienst door Roda JC aan de kant werd gezet, is oud-verdediger en clubicoon Ger Senden begonnen met een inzamelingsactie om zijn club van een faillissement te redden. Eerder deze week werd bekend dat de situatie voor de Limburgse club er slecht uitziet.

Sari nummer één
En Sari van Veenendaal zal onder de lat staan bij de Nederlandse vrouwen op het WK in Frankrijk van komende zomer. Bondscoach Sarina Wiegman heeft dat drie weken voor de eerste groepswedstrijd aan de selectie laten weten. Van Veenendaal heeft de concurrentiestrijd gewonnen van Loers Geurts.

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019