Keizer kan tweede prijs pakken met Sporting: "Heel speciaal"

25 mei 2019, 08:18

Marcel Keizer maakt morgenavond kans om opnieuw met een beker in zijn handen te staan. Met Sporting Lissabon kan de oud-trainer van onder meer Ajax namelijk de Taça de Portugal in de wacht slepen. Om die beker te pakken, moet eerst gewonnen worden van FC Porto.

Porto was ook de tegenstander eerder dit seizoen in de strijd om de Taça da Liga, het tweede bekertoernooi van Portugal. Dat duel eindigde in 1-1, waarna Sporting de strafschoppen beter nam en dus een trofee aan de prijzenkost mocht toevoegen. Het betekende voor Keizer de eerste hoofdprijs in zijn trainerscarrière en daar kan er zaterdag dus nog eentje bij gaan komen. "Het wordt een geweldige dag", blikt de oefenmeester vooruit op de persconferentie.

Keizer verwacht twee teams die er alles aan zullen doen om de bekerfinale te winnen. Sporting wil dus de tweede prijs van het seizoen binnenhalen en Porto moet het seizoen nog een beetje glans geven met een prijs, omdat de strijd om de titel werd verloren van Benfica. "Het is een belangrijke wedstrijd", zegt Keizer. "Dit is heel speciaal, de spelers houden van dit soort wedstrijden. Wij willen winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen