Verkoop of verhuur Lammers niet aan de orde voor PSV

24 mei 2019, 23:53

PSV is niet van plan om Sam Lammers van de hand te doen. De 22-jarige aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan sc Heerenveen en wordt in Italiaanse media in verband gebracht met een transfer, maar PSV heeft naar eigen zeggen nog niks gehoord.

In het geruchtencircuit wordt Lammers genoemd als versterking voor het Italiaanse Sampdoria. Zij zouden een bedrag van minstens tien miljoen euro in gedachten hebben voor de spits. Het Eindhovens Dagblad schrijft echter dat PSV zich niet herkent in die verhalen en dat er tot vandaag geen contact met PSV is opgenomen door clubs die geïnteresseerd zijn in Lammers.

Bij Heerenveen kende Lammers persoonlijk een prima seizoen met zestien competitietreffers. Een nieuwe verhuurperiode ligt niet in de lijn der verwachting. Volgens de krant gaat Lammers komend seizoen namelijk onderdeel uitmaken van de vaste spelersgroep van het eerste elftal van PSV. Dat betekent niet per definitie dat hij tweede viool zal gaan spelen achter Luuk de Jong, omdat zowel Lammers als De Jong ook op de positie achter de spits uit de voeten kan. Bovendien zou De Jong natuurlijk nog kunnen vertrekken uit Eindhoven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen