PSV laat overbodige Behich naar Istanbul Basaksehir gaan

PSV laat overbodige Behich naar Istanbul Basaksehir gaan

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 mei 2019 – PSV is verlost van Aziz Behich. De Australische verdediger die niet kon doorbreken in Eindhoven vertrekt per direct naar Istanbul Basaksehir en tekent daar een driejarig contract. Over een transfersom wordt geen uitspraak gedaan: een jaar geleden werd er nog anderhalf miljoen euro voor hem betaald.

Dat meldt PSV via de officiële kanalen. Eerder al werd via zijn zaakwaarnemer bekend dat hij voor een overgang naar Turkije stond: welke club het was, was niet duidelijk. Inmiddels blijkt dus dat hij ploeggenoot wordt van Eljero Elia bij Istanbul BB.

Behich speelde in de eerste weken van het seizoen bij Bursaspor welgeteld tien minuten minder dan de rest van het voetbaljaar bij PSV, waar hij niet verder kwam dan vier duels in de Eredivisie en twee optredens in de KNVB Beker. Van Bommel nam hem mee vanuit het WK met Australië, maar een doorbraak zat er door de concurrentie niet in.

Reacties

gerelateerd