Kane lijkt Champions League-finale tegen Liverpool te halen

Kane lijkt Champions League-finale tegen Liverpool te halen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 mei 2019 – Harry Kane lijkt de Champions League-finale tegen Liverpool te halen. Mauricio Pochettino is positief gestemd over het herstel van de spits, die de return tegen Manchester City en beide ontmoetingen met Ajax miste vanwege een blessure.

"Kane traint en zit in de laatste fase van zijn herstel", citeert Reuters de manager van Tottenham. "We hopen dat hij ons kan helpen. Vanaf het begin of vanaf de bank, en anders als morele steun in de kleedkamer. Maar wij geloven erin dat hij ons kan helpen op het veld."

Over ruim een week staat Spurs in Madrid tegenover Liverpool in de finale van het miljardenbal. "Iedereen verwacht een tactische wedstrijd, maar ik denk dat emoties en passie doorslaggevend zal worden. Liverpool heeft geïnvesteerd in hun ploeg om mee te kunnen doen in de Champions League, niemand verwachtte ons in de finale. We hebben de kans om geschiedenis te schrijven."

Reacties

gerelateerd