Roda JC-spits Engels vindt in Sandhausen nieuwe club

24 mei 2019, 11:19

Roda JC-aanvaller Mario Engels heeft een nieuwe club gevonden: de spits heeft een tweejarig contract getekend bij SV Sandhausen, de nummer vijftien van de 2. Bundesliga. Hij was transfervrij en had meerdere opties – naar verluidt ook in Nederland – maar gaat dus verder in zijn thuisland.

"Na twee jaar in Nederland te hebben gevoetbald ben ik blij om voor Sandhausen te spelen in de toekomst", laat hij weten. Ook hoofdtrainer Uwe Koschinat is blij met zijn aanwinst, met wie hij eerder samenwerkte in de jeugd bij 1. FC Köln. "Sindsdien heeft hij veel stappen gezet en ervaring opgedaan in het buitenland", aldus de coach.

De 25-jarige Engels kwam afgelopen seizoen helemaal los bij Roda JC, waar hij twee jaar onder contract stond. Hij maakte 24 doelpunten in 33 duels: de laatste weken stond hij buitenspel met een blessure. Alleen Ferdy Druijf scoorde vaker in de Eerste Divisie afgelopen seizoen. Omdat hij een aflopend contract heeft, krijgt de noodlijdende Limburgse club geen cent voor de Duitser. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen