Streppel: "Op Cyprus moet je iets langer voor je salaris vechten"

Streppel: "Op Cyprus moet je iets langer voor je salaris vechten"

24 mei 2019 – Jurgen Streppel heeft zijn Cypriotische avontuur met Anorthosis Famagusta achter de rug. De 49-jarige trainer kan terugkijken op hectische zeven maanden. Zo heeft hij nog steeds niet al zijn salaris ontvangen. "Ik heb een waterdicht contract", zegt Streppel.Zijn eerste deel heeft Streppel ontvangen, met het resterende bedrag is de VVCS bezig. "Je weet vooraf dat je met bepaalde zaken te maken krijgt als je zo'n avontuur aangaan", zegt Streppel tegen het Eindhovens Dagblad. "Je krijgt niet net als in Nederland netjes elke maand op de 25ste je loon gestort. Op Cyprus moet je er iets langer voor vechten."

Streppel noemt zijn half jaar op Cyprus een 'mooie ervaring'. Hij kreeg ook te maken met negen punten in mindering, omdat medische papieren van Deportivo La Coruña-huurling Francis Uzoho niet in orde bleken. Daarom moest Anorthosis aantreden in de degradatiepoule, in plaats van de kampioenspoule. Maar daadwerkelijk degradatie kwam niet aan de orde.

"Dat je wat langer op je geld moet wachten, is heel erg jammer. Maar die negen punten in mindering vond ik nog het meest vervelende van alles. Anders hadden we nog Europees voetbal kunnen halen. Dan is het ineens heel anders", vertelt de oud-trainer van sc Heerenveen en Willem II. "Ik ga nu rustig kijken wat er op me afkomt."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019