FC Groningen om tafel met ruziënde Padt en Bel Hassani

FC Groningen om tafel met ruziënde Padt en Bel Hassani

24 mei 2019 – FC Groningen gaat in gesprek met Sergio Padt en Iliass Bel Hassani. Op de terugweg van de verloren wedstrijd tegen Vitesse kregen de twee spelers het met elkaar aan de stok. Lezingen over de reden van ruzie blijken uiteen te lopen."Ik wil eigenlijk bezig zijn met volgend seizoen, maar daar heeft dit indirect misschien wel invloed op", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus in het Dagblad van het Noorden. "We gaan in ieder geval in gesprek met de spelers die het betreft, maar laat ik ook voorop stellen dat dit op zich niet iets is dat elders niet gebeurt. In elk team waarin ik heb gespeeld was er wel eens ruzie; alleen blijft het dan meestal intern. Het is niet handig dat dit op straat is komen te liggen. We gaan ernaar kijken."

De Telegraaf pakte donderdag uit met de ruzie tussen de spelers. Bel Hassani zou in keiharde taal gezegd hebben dat ploeggenoten het zat zijn dat Padt achter de rug over hen praat tegen directeur Hans Nijland en technisch manager Ron Jans. Tevens meldde de krant dat Padt in de winterstop aandrong op een ontslag van trainer Danny Buijs.

Van andere betrokkenen en ooggetuigen vernam het DvhN een andere aanleiding. Bel Hassani zou juist ruzie met een andere speler hebben gehad over een kaartspelletje. Nadat Padt zich ermee bemoeide, vlogen Bel Hassani en hij elkaar in de haren. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 17 november 2019

  2. zaterdag 16 november 2019