'Feyenoord benoemt commissaris Troost als 'TD' op interim-basis'

24 mei 2019, 07:32

Feyenoord heeft een nieuwe technisch directeur gevonden: Sjaak Troost stopt als commissaris van de club en gaat aan het werk als de opvolger van Martin van Geel. Hij wordt benoemd op interim-basis en gaat naar verluidt nauw samenwerken met hoofd opleidingen Stanley Brard en jeugdtrainer Dirk Kuyt.

Dat schrijven het Algemeen Dagblad en Voetbal International althans. Deze constructie ging al langer rond in De Kuip, nadat Feyenoord bij vrijwel alle kandidaten bot ving om de opvolger te worden van Van Geel, die vooral bij het publiek in Rotterdam slecht lag. Met de weinige financiële mogelijkheden en de moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden met de huidige selectie, is het niet bepaald aantrekkelijk om aan deze klus te beginnen.

Troost zat sinds 2018 in de RvC van Feyenoord en zal die functie verlaten: hij kan zichzelf namelijk niet controleren. Voor hoelang hij wordt aangesteld is onduidelijk: zeker is dat de Stadionclub in elk geval zal doorzoeken naar een permanente opvolger van Van Geel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen