Gisteren gemist: Ünüvar langer bij Ajax, Juanfran weg bij Atlético

24 mei 2019, 07:21

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 mei.

Ajax legt met Ünüvar een van grootste talenten vast

Ajax heeft een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding aan zich weten te binden. De Amsterdammers zijn er in geslaagd om Naci Ünüvar aan de club verbonden te houden. De spelmaker heeft op zijn vijftiende voor drie jaar getekend.

Rechtsback Juanfran keert Atlético Madrid de rug toe

Na Diego Godin en Antoine Griezmann (mogelijk) keert nu ook Juanfran Atlético Madrid de rug toe. De Spaanse rechtsback heeft donderdag aangekondigd dat hij deze zomer vertrekt bij de club uit de Spaanse hoofdstad.

Van Gaal plaatst vraagtekens bij stap De Jong naar Barcelona

Volgens Louis van Gaal is het nog maar de vraag of Frenkie de Jong op regelmatige basis aan de bak komt bij FC Barcelona. De middenvelder maakt op 22-jarige leeftijd de stap van Ajax naar Spanje, maar volgens Van Gaal zal het niet gemakkelijk zijn voor de international om in Camp Nou direct zijn weg te vinden.

Padt reageert op ruzie met Bel Hassani: "Weinig van waar"

De Telegraaf pakte eerder vandaag (donderdag) groots uit met een bericht over een ruzie tussen Sergio Padt en Iliass Bel Hassani. Beide spelers van FC Groningen zouden het na de verloren play-off-wedstrijd tegen Vitesse met elkaar aan de stok hebben gekregen in de spelersbus, maar volgens Padt valt het allemaal wel mee.

Poldervaart baalt: "Dit doet meer pijn dan een tik op je bek"

De degradatie van Excelsior die woensdag officieel werd, heeft er flink ingehakt bij Adrie Poldervaart. De oefenmeester stapte vorige maand op bij de club omdat hij dacht de negatieve spiraal niet te kunnen doorbreken. Zijn opvolger Ricardo Moniz lukte dat echter ook niet, waardoor de teleurstelling groot is bij Poldervaart.

Union heeft goede uitgangspositie en droomt van Bundesliga

Het begint er steeds meer op te lijken dat 1.FC Union Berlin gaat doorstoten naar de Bundesliga. De tweede club van hoofdstad Berlijn speelde nog nooit op het hoogste niveau, maar daar komt mogelijk snel verandering in. Promotie lonkt na een 2-2 remise tegen VfB Stuttgart in de finale van de play-offs.

'Van der Gaag in beeld als nieuwe coach van Jong Ajax'

Na een zwaar seizoen bij NAC Breda krijgt Mitchell van der Gaag mogelijk op korte termijn een nieuwe klus als hoofdtrainer. De coach is in beeld bij Jong Ajax om daar de nieuwe trainer te worden. Ajax zoekt een nieuwe hoofdtrainer voor de beloftenploeg omdat Michael Reiziger wordt overgeheveld naar het eerste elftal. Dat meldt De Telegraaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen