'Mourinho ondanks hulp Ronaldo niet aan de slag bij Juve'

'Mourinho ondanks hulp Ronaldo niet aan de slag bij Juve'

23 mei 2019 – Het is aan Juventus om een nieuwe trainer te vinden nadat bekend werd dat Massimiliano Allegri niet langer de hoofdcoach is van de grootmacht uit Turijn. De naam van José Mourinho viel veelvuldig in het geruchtencircuit, maar volgens Sky Sports wordt de Portugees niet de nieuwe trainer in de Allianz Arena.Het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports meldt donderdag dat Mourinho wel in beeld was bij Juventus. Dat kwam met name omdat sterspeler Cristiano Ronaldo achter de schermen een goed woordje heeft gedaan voor zijn landgenoot. De aanvaller werkte eerder al bij Real Madrid samen met de momenteel werkloze oefenmeester.

Volgens Sky Sports heeft Juventus definitief een streep gezet door de naam van Mourinho, omdat diens salariseisen te gortig zouden zijn. Juventus moet financieel even een pas op de plaats maken door het aantrekken van Ronaldo in de vorige zomer. Dat heeft de club een slordige 120 miljoen euro gekost.

Voor het nieuwe seizoen heeft Juventus tot dusver één nieuwe aanwinst vastgelegd. Aaron Ramsey komt transfervrij over van Arsenal.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019