Ajax treurt om vertrek jong talent naar Manchester United

23 mei 2019, 23:18

De handtekening van de zeer talentvolle Naci Ünüvar is vandaag gezet bij Ajax, maar daar staat tegenover dat een ander toptalent voor een vertrek uit Amsterdam heeft gekozen. De zestienjarige Dillon Hoogewerf staat namelijk op het punt om naar Manchester United te gaan.

De aanvaller kreeg van Ajax het verzoek om in Amsterdam te blijven, maar kiest dus zeer waarschijnlijk voor een vertrek naar Engeland. Dat zegt hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali (foto) via de clubkanalen. "We wensen Dillon ontzettend veel succes", aldus Ouaali. "We weten dat we er alles aan gedaan hebben om hem te behouden. Uiteindelijk is de keuze aan hem en hij kiest voor een buitenlands avontuur. We hebben de voorwaarden gecreëerd."

Dat de vijftienjarige spelmaker Naci Ünüvar donderdag tot 2022 getekend heeft, stemt Ouaali wel tevreden. "We willen onze toptalenten graag behouden. Daarom ben ik blij dat overige talenten wel bij ons blijven. De speler mag de omgeving kiezen waar hij gaat spelen en dat moeten we accepteren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen