Vitesse houdt talentvolle Musaba aan boord: "Bijzonder jaar"

Vitesse houdt talentvolle Musaba aan boord: "Bijzonder jaar"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2019 – Nieuws uit Arnhem. Vitesse heeft donderdag overeenstemming bereikt met Richie Musaba. De achttienjarige aanvallende middenvelder uit de eigen jeugd heeft vanmiddag een driejarig contract getekend bij de club.

De spelmaker maakte op zondag 12 mei zijn debuut voor Vitesse tegen De Graafschap en kwam ook meteen tot scoren. Musaba, die veelal in Jong Vitesse minuten heeft gemaakt, laat daarin zien wat hij in huis heeft. De komende jaren wil hij zich verder ontwikkelen, zegt hij op de clubwebsite. "Dit is een heel bijzonder jaar voor mij. Ik ben enorm trots dat ik mijn debuut heb gemaakt", vertelt de middenvelder.

"Vitesse is mijn club en ik wilde niets liever dan minuten maken in het eerste elftal. Dat ik ook nog wist te scoren maakte me helemaal supertrots. Het is een droom die uitkomt. Ik hoop mijzelf de komende jaren te blijven ontwikkelen, zodat ik op termijn een basisplaats weet te veroveren."

Musaba kwam in Jong Vitesse afgelopen seizoen zeven keer tot scoren.

Reacties

gerelateerd