Padt reageert op ruzie met Bel Hassani: "Weinig van waar"

23 mei 2019, 21:51   Bijgewerkt: 23 mei 2019, 23:10

De Telegraaf pakte eerder vandaag (donderdag) groots uit met een bericht over een ruzie tussen Sergio Padt en Iliass Bel Hassani. Beide spelers van FC Groningen zouden het na de verloren play-off-wedstrijd tegen Vitesse met elkaar aan de stok hebben gekregen in de spelersbus, maar volgens Padt valt het allemaal wel mee.

Na de uitschakeling in de play-offs tegen Vitesse kregen beiden het in de spelersbus met elkaar aan de stok. Medespelers en trainer Danny Buijs moesten tussenbeide komen om het geduw, getrek en geschreeuw te sussen, meldt de krant. "Ik denk niet dat het verstandig is om hierop te reageren", zegt Padt tegen FOX Sports, om vervolgens toch uitleg te geven. "Ik denk dat er weinig van waar is. Iedere keer is er wel iets op het veld. Ik sta ook wel eens te schreeuwen naar spelers als ik niet tevreden ben over bepaalde dingen. Zo moet je met elkaar omgaan."

Padt stelt dat hij met Bel Hassani, die zei dat de doelman in de eerste seizoenshelft nog om het ontslag van Buijs vroeg, op relatief onschuldige wijze sprak. "Soms zijn er discussies. Het is bij een discussie gebleven en that's it. Ik heb ook dingen gelezen over de trainer. Dat is allemaal mooi om te vertellen, maar als het twee andere spelers waren was ik ervan overtuigd dat er niets over was geschreven. Omdat het Sergio Padt is, is het leuk om over te schrijven denk ik. Ik heb de afgelopen tijd heftigere dingen gezien op de training. Daar is niets over geschreven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen