Advocaat: "Ødegaard duurder dan al onze spelers bij elkaar"

23 mei 2019, 17:45   Bijgewerkt: 23 mei 2019, 19:36

Volgens Dick Advocaat is FC Utrecht niet de favoriet voor het tweeluik met Vitesse in de dubbele eindstrijd voor een Europees ticket. De gelouterde trainer stelt dat de Arnhemmers, mede door de begroting, de favoriet zijn voor de finale.

Utrecht was in de halve finale te sterk voor Heracles Almelo. "Nu komt er echt druk op te staan. Ook voor Vitesse", zegt Advocaat tegen RTV Utrecht. De coach kijkt uit naar de wedstrijden. "Daarom hoop ik oprecht dat er heel veel mensen op de wedstrijd af komen, want die steun hebben we echt nodig."

Dinsdag kwam de teller met moeite tot 11.000 toeschouwers. Dat moet morgen anders, vindt de coach. "Dat kwam natuurlijk door dat belachelijke aanvangstijdstip van kwart voor zeven. Maar vrijdagavond, kwart voor negen. Ik verwacht een vol huis." In de competitie bleken de clubs aan elkaar gewaagd, maar volgens Advocaat is Vitesse favoriet. "Wij hebben het gewoon heel goed gedaan. Net zoveel punten als Vitesse, dat een veel hogere begroting heeft dan ons, dat is gewoon knap. Alleen Ødegaard is al duurder dan al onze spelers bij elkaar. Misschien hebben zij het dus iets minder gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen