Verheydt mist doelpunt Go Ahead: "Voorhoofd helemaal open"

Verheydt mist doelpunt Go Ahead: "Voorhoofd helemaal open"

23 mei 2019 – Omdat Thomas Verheydt zich moest laten behandelen aan een hoofdwond, miste hij het beslissende doelpunt van Jeroen Veldmate voor Go Ahead Eagles. Vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd scoorde Veldmate tegen FC Den Bosch en staat de club op de rand van de Eredivisie. "Ik ben de enige in het stadion die de goal niet heeft gezien", zegt Verheydt.Verheydt, die woensdagavond inviel, moest naar de kant van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. "M'n voorhoofd lag helemaal open, nadat ik er vol een elleboog op had gekregen. Geen idee meer van wie. Ik wilde snel weer het veld in, maar moest vervolgens opnieuw naar de kant", vertelt de spits aan De Stentor. "En ik stond net met mijn rug naar het veld toen die bal erin vloog."

Trainer John Stegeman liet Verheydt buiten de basis, omdat hij de laatste dagen last had van zijn lies. Wel kon hij als invaller nog ruim een half uur meedoen. "lles was toen nog mogelijk. Natuurlijk hoop je dan het verschil te maken, maar ik teken ook voor de wijze waarop het gebeurd is, haha."

Aanstaande zaterdag en dinsdag mogen Verheydt en consorten opnieuw aan de bak. In de finale wacht RKC Waalwijk, de winnaar speelt volgend seizoen in de Eredivisie.

Overzicht: dit is het schema van de finale in de play-offs

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 17 juni 2019

  2. zondag 16 juni 2019

  3. zaterdag 15 juni 2019