Spoorboekje: FC Utrecht en Vitesse in finale, De Boer weer in actie

Spoorboekje: FC Utrecht en Vitesse in finale, De Boer weer in actie

24 mei 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 24 mei
Wedstrijden

FC Utrecht - Vitesse (20.45 uur)
Net als vorig seizoen staan FC Utrecht en Vitesse in de finale van de Europese play-offs, met als verschil dat Utrecht begint met een thuiswedstrijd. Vitesse trok een jaar geleden aan het langste eind, toen Utrecht een uitgebluste indruk maakte. Juist nu is bij Vitesse lang niet iedereen fit. Voor Leonid Slutsky is de spoeling dun, maar is zijn beste speler in topvorm. Kan Martin Ødegaard ook tegen Utrecht het verschil maken?

Nice - AS Monaco (21.05 uur)
Een gitzwart seizoen voor AS Monaco lijkt af te lopen met een sisser. Een punt bij Nice is voldoende voor handhaving in de Ligue 1. Bij een nederlaag is er nog niet meteen een man over boord. Pas als Amiens en Caen winnen, slaat Monaco aan het rekenen. In dat geval wordt het doelsaldo ten opzichte van Caen doorslaggevend. Die is zeven doelpunten in het voordeel van Monaco en is ook de laatste reddingsboei van de Monegasken een hele stevige.

Real Salt Lake - Atlanta United (03.00 uur)
Vijf keer op rij won Frank de Boer met Atlanta, tot afgelopen weekend. Het tiental van New York Red Bulls bleek te sterk. De Boer hoopt tegen Real Salt Lake de draad weer op te pakken. Het aanstaande duel met Real Salt Lake is ook Eastern Conference (Atlanta) versus Western Conference (Real Salt Lake). Gedurende de competitie komen clubs eenmaal uit tegen ploegen uit de andere Conference, zoals deze speelronde in de MLS.

Voetbal op tv

20.45 uur: FC Utrecht - Vitesse, FOX Sports 1 - live verslag van finale Europese play-offs
22.45 uur: Studio Sport Eredivisie, NPO 2 - samenvatting finale Europese play-offs
01.10 uur: Orlando City - LA Galaxy, FOX Sports 4 - live verslag uit MLS
03.10 uur: Real Salt Lake - Atlanta United, FOX Sports 4 - live verslag uit MLS

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 17 juni 2019

  2. zondag 16 juni 2019

  3. zaterdag 15 juni 2019