PEC Zwolle en PSV ronden definitieve transfer van Paal af

PEC Zwolle en PSV ronden definitieve transfer van Paal af

23 mei 2019 – Kenneth Paal heeft PSV definitief verruild voor PEC Zwolle. De club uit de Hanzestad lichtte de optie in de huurovereenkomst van de 21-jarige linksback. Paal tekent voor drie seizoenen. "Kenneth is een jongen die de positie op linksback prima invult en de potentie heeft om nog beter te worden", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp."Dit seizoen moest hij vlieguren maken en dat is gelukt. Vrijwel het hele seizoen stond hij zijn mannetje in de achterhoede", zegt de td op het clubkanaal van Zwolle. "We zijn dan ook blij dat we hem nu definitief kunnen overnemen van PSV."

Paal speelde 32 wedstrijden voor de Blauwvingers. "Het afgelopen seizoen heb ik veel geleerd bij PEC Zwolle. Deze club heeft mij de kans gegeven om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Dat is mij goed bevallen. Vanaf dag één ben ik goed opgevangen door de club, mijn teamgenoten maar ook zeker door de supporters. Ik ben dan ook blij dat mijn periode in Zwolle nu niet stopt."

Als middenvelder wist Paal niet door te breken bij PSV, dat volgens het Eindhovens Dagblad nog zo'n 350.000 euro voor hem vangt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019