De Telegraaf: keiharde confrontatie tussen Padt en Bel Hassani

De Telegraaf: keiharde confrontatie tussen Padt en Bel Hassani

23 mei 2019 – FC Groningen is opgeschrikt door een keiharde confrontatie tussen Sergio Padt en Iliass Bel Hassani. Na de uitschakeling in de play-offs tegen Vitesse kregen beiden het in de spelersbus met elkaar aan de stok. Medespelers en trainer Danny Buijs moesten tussenbeide komen om het geduw, getrek en geschreeuw te sussen.Dit schrijft De Telegraaf donderdag. De krant vermeldt daarbij dat de teksten van Bel Hassani velen bekend in de oren klonk. Bel Hassani zou in keiharde taal gezegd hebben dat ploeggenoten het zat zijn dat Padt achter de rug over hen praat tegen directeur Hans Nijland en technisch manager Ron Jans.

Bel Hassani snapte volgens het bericht niet, dat Buijs de boel wilde sussen. Padt zou in de winterstop bij Nijland en Jans aangedrongen hebben op een ontslag van Buijs, die op dat moment tegen degradatie speelde met Groningen. Hoewel Bel Hassani zich als AZ-huurling pas in de winterstop bij de Trots van het Noorden voegde, weet hij precies wat voor onverdeeldheid zorgt binnen de selectie en kwam die frustratie er dinsdagavond allemaal uit.

Groningen wilde niet reageren, maar is het niet de eerste keer dat Padt in opspraak raakt. Dit seizoen belandde hij een nacht in de cel na agressief gedrag in de trein tegen een conducteur. Daarom leverde de doelman zijn aanvoerdersband in.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 november 2020

  2. vrijdag 27 november 2020