'Van Geel kan kiezen tussen Hannover of Willem II'

23 mei 2019, 07:38   Bijgewerkt: 23 mei 2019, 15:29

Martin van Geel staat in nadrukkelijke belangstelling van Hannover 96. De Bundesliga-degradant is onder de indruk geraakt van zijn prestaties bij Feyenoord en wil hem als sport-directeur. Ook Willem II is in de markt. De Tilburgers zien in Van Geel hun nieuwe algemeen directeur.

Volgens De Telegraaf heeft investeerder Martin Kind - hij heeft een vermogen van zo'n 650 miljoen euro - de rode loper uitgerold voor Van Geel. Onlangs bezocht de voormalig td van Feyenoord een bezoek aan Hannover. Hij bekeek onder andere de competitiewedstrijd tegen Freiburg. In dat duel degradeerde Hannover uit de Bundesliga. Ondanks de degradatie blijft er financieel veel mogelijk bij de club.

Van Geel moet een keuze maken, want hij kan ook terugkeren op het oude nest van Willem II. Voetbal International achtte woensdag de kans nog groot dat de Tilburgers spoedig zijn komst aankondigen. De Tricolores zoeken na het vertrek van Berry van Gool in januari nog altijd een nieuwe directeur. Bovendien is Van Geel bevriend met technisch directeur Joris Mathijsen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen