Door blessure Ter Stegen gaat Cillessen sowieso keepen in finale

Door blessure Ter Stegen gaat Cillessen sowieso keepen in finale

22 mei 2019 – Jasper Cillessen mag zich opmaken voor een basisplaats in de Spaanse bekerfinale. FC Barcelona heeft uitgesloten dat Marc-André ter Stegen de eindstrijd van aanstaande zaterdag tegen Valencia kan spelen. De keeper ondervindt te veel hinder van een knieblessure. Barcelona meldt dat Ter Stegen de komende weken onder behandeling blijft.



Ter Stegen was al niet opgeroepen voor Duitsland en komt dit nieuws niet als een grote verrassing. Cillessen stond ook de laatste twee competitiewedstrijden van Barça onder de lat, maar maakte afgelopen weekend tegen Eibar wel een paar fouten. Doorgaans speelt de Oranje-international ook de bekerwedstrijden van Barcelona. Al moest hij het tweeluik in de halve finale tegen Real Madrid missen vanwege een blessure.

De finale tegen Valencia wordt waarschijnlijk Cillessens laatste optreden voor de Catalanen. De oud-Ajacied heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Na de wedstrijd tegen Valencia wacht Cillessen ook nog de eindronde van de Nations League met het Nederlands elftal.

 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019