Dortmund pakt door en doet Bosz veel pijn met komst van Brandt

22 mei 2019, 16:08

Borussia Dortmund heeft wederom een grote slag geslagen op de transfermarkt: in navolging van Nico Schulz en Thorgan Hazard heeft de club woensdag ook Julian Brandt aangetrokken. Dat is slecht nieuws voor Peter Bosz, die eerder nog de hoop uitsprak dat de talentvolle middenvelder zou blijven bij Bayer Leverkusen.

Brandt tekent een contract tot en met 2024 in Dortmund. "Ik ben een persoonlijk die veel dingen doet op onderbuikgevoel", zei Brandt. "Dit gevoel is goed. Ik wil me verder ontwikkelen en dat is de belangrijkste reden om naar BVB over te stappen." Tot dusver speelde hij 165 duels in de Bundesliga, waarin hij 34 keer scoorde en 41 assists gaf. Ook onder Bosz kende hij een goed half jaar.

De middenvelder had een gelimiteerde transfersom in zijn contract bij Bayer, waardoor Dortmund hem voor een beperkt bedrag kon overnemen. Over een prijs doet de club overigens geen uitspraken, maar de gelimiteerde transfersom werd door Bosz meermaals bevestigd. Brandt is in navolging van Schulz en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350762/officieel-dortmund-neemt-hazard-over-van-monchengladbach/,_blank,Hazard] al de derde grote transfer van deze zomer van Dortmund, dat de laatste dagen flink aan het shoppen is geslagen. Zowel Schulz als Brandt zit ook bij de selectie van Die Mannschaft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen