President van Ghana voorkomt rel rondom aanvoerder Gyan

22 mei 2019, 15:05

Ghana-aanvaller Asamoah Gyan is razendsnel op zijn beslissing teruggekomen om te stoppen als international van de nationale ploeg. Maandag werd hem de aanvoerdersband afgenomen waarop hij besloot om zich niet langer beschikbaar te stellen, maar inmiddels is hij op zijn besluit teruggekomen. President Nana Akufo-Addo heeft de aanvaller van Kayserispor op andere gedachten gekregen. 

"Een presidentiële verzoek is er een die niet kan worden genegeerd", zei de ervaren spits, die daarop terugkwam op zijn beslissing en zich door de president weer beschikbaar stelde voor de Afrika Cup in Egypte deze zomer. Bondscoach Kwasi Appiah zal vermoedelijk Andre Ayew aanwijzen als de nieuwe captain, iets dat eerst dus niet in goede handen viel: uiteindelijk loopt het met een sisser af.

Gyan scoorde 51 doelpunten in 106 interlands en was op het WK in 2006 en 2014 actief voor Ghana. Hij zekerde inmiddels vol overgave te voetballen voor The Black Stars. Kenia, Ethiopië en Sierra Leone zijn de opponent in Groep F.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen