FC Utrecht legt assistent Duikhuizen vast tot en met 2022

22 mei 2019, 14:20

Marinus Dijkhuizen is ook volgend seizoen actief als assistent-trainer onder John van den Brom bij FC Utrecht. De rechterhand van Dick Advocaat functioneert naar volle tevredenheid in de Domstad en daarom is zijn contract verlengd tot en met 2022. Hij blijft als assistent, met daarbij de verantwoordelijkheid voor de analyses van de wedstrijden en tegenstanders.

Dat laat de club weten op de site. "Marinus is, naast een goede trainer, ook een absolute specialist als het gaat om het maken van analyses van zowel wedstrijden als tegenstanders. Met Marinus in deze rol maken we op dat vlak weer een goede stap", licht directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht het nieuws toe. "Het werken met videobeelden, analyses en data wordt steeds belangrijker in het hedendaagse voetbal en wij zijn er heel blij mee dat wij ons als club door middel van de expertise en kwaliteiten van Marinus op dit vlak verder gaan ontwikkelen."

Eerder was hij werkzaam als hoofdcoach bij Excelsior, Brentford, NAC Breda en SC Cambuur. Sinds 2018 is hij aan de slag bij FC Utrecht, waar hij onder Jean-Paul de Jong en Dick Advocaat werkte. Komend jaar zal hij in de staf van Van den Brom plaatsnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen