Officieel: Krasnodar kondigt de komst van Namli aan

22 mei 2019, 13:25   Bijgewerkt: 22 mei 2019, 15:16

PEC Zwolle is Younes Namli definitief kwijt: de middenvelder heeft een contact getekend bij FK Krasnodar en zijn handtekening staat onder een verbintenis voor vier seizoenen in Rusland. Feyenoord en Jaap Stam - die hem naar verluidt graag naar De Kuip hadden gehaald - grijpen mis en dat is niet onlogisch: Zwolle ontvangt naar verluidt namelijk meerdere miljoenen.

De nummer drie van Rusland heeft officieel melding gemaakt van de komst van Namli, voor wie een buitenlandse transfer al in de lucht hing. Bovendien gaat hij zeer waarschijnlijk ook nog eens de Champions League in. Hoewel PEC Zwolle het nieuws nog niet wereldkundig heeft gemaakt, is dat slechts een kwestie van tijd. Volgens de Russische club is er namelijk al een akkoord over de Deen van Marokkaanse afkomst.

De 24-jarige middenvelder was het afgelopen seizoen de grote roerganger bij PEC Zwolle. Hij scoorde vier keer en gaf zeven assists, waarmee hij zich ook in de kijker van de Nederlandse topclubs speelde. Zijn toekomst ligt dus zeer vermoedelijk in Rusland. In Heerenveen zullen ze niet hard lachen om deze transfer: zij lieten de voetballer destijds nog transfervrij gaan naar Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen