Gladon is positief over langer verblijf bij FC Groningen

Gladon is positief over langer verblijf bij FC Groningen

22 mei 2019 – FC Groningen-spits Paul Gladon rekent erop dat hij mogelijk langer blijft in het hoge noorden. Hoewel zijn contract deze zomer afloopt bij de Eredivisionist, verwacht hij na een succesvol half jaar wel het vertrouwen te hebben vanuit de club. "Daar ga ik wel vanuit. Ik ben belangrijk geweest met mijn goals, wat ook echt punten opleverde", vertelt hij over het vertrouwen dat Groningen in hem heeft.Na het duel met Vitesse - wat voor FC Groningen het einde van het seizoen betekende - werd hem gevraagd naar zijn toekomst door FCUpdate.nl. "Ik ga binnenkort in gesprek met de club, dat is afwachten", stelt hij. "Maar ik heb het heel erg naar mijn zin. Als het vertrouwen er van de club daar is, dan sta ik er positief in."

En dat er vertrouwen is vanuit Groningen, verwacht Gladon wel. Een langer verblijf lonkt dus. "Ik heb mijn ding gedaan, heb veel gescoord en ben belangrijk geweest voor het team", somt hij op. "Het is lekker dat je belangrijk kunt zijn, dat geeft ook vertrouwen." Tegen Excelsior, De Graafschap en SC Heerenveen was zijn treffer direct (een) punt(en) waard. 

Play-offs verliezen
Toen de spits naar FC Groningen kwam, stond die club zeventiende in de Eredivisie: het seizoen werd afgesloten in de play-offs tegen Vitesse. Daarin had Gladon met vijf treffers zeker een aandeel. "We mogen trots zijn op het team in de tweede seizoenshelft, al zijn we nu vooral teleurgesteld", doelde hij op de nederlaag tegen Vitesse in de play-offs (3-1).

"Als je later terugkijkt, mag je trots zijn op de tweede sezioenshelft. Ook ik zelf, ja. Ik ben blij dat ik hier ben, bij een mooie club en dat ik belangrijk ben geweest", knikt hij. "Mooi dat ik een aandeel heb gehad daarin."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 juni 2019

  2. maandag 24 juni 2019