Gladon is positief over langer verblijf bij FC Groningen

22 mei 2019, 08:29   Bijgewerkt: 22 mei 2019, 10:31

FC Groningen-spits Paul Gladon rekent erop dat hij mogelijk langer blijft in het hoge noorden. Hoewel zijn contract deze zomer afloopt bij de Eredivisionist, verwacht hij na een succesvol half jaar wel het vertrouwen te hebben vanuit de club. "Daar ga ik wel vanuit. Ik ben belangrijk geweest met mijn goals, wat ook echt punten opleverde", vertelt hij over het vertrouwen dat Groningen in hem heeft.

Na het duel met Vitesse - wat voor FC Groningen het einde van het seizoen betekende - werd hem gevraagd naar zijn toekomst door FCUpdate.nl. "Ik ga binnenkort in gesprek met de club, dat is afwachten", stelt hij. "Maar ik heb het heel erg naar mijn zin. Als het vertrouwen er van de club daar is, dan sta ik er positief in."

Play-offs verliezen

Toen de spits naar FC Groningen kwam, stond die club zeventiende in de Eredivisie: het seizoen werd afgesloten in de play-offs tegen Vitesse. Daarin had Gladon met vijf treffers zeker een aandeel. "We mogen trots zijn op het team in de tweede seizoenshelft, al zijn we nu vooral teleurgesteld", doelde hij op de nederlaag tegen Vitesse in de play-offs (3-1).

"Als je later terugkijkt, mag je trots zijn op de tweede sezioenshelft. Ook ik zelf, ja. Ik ben blij dat ik hier ben, bij een mooie club en dat ik belangrijk ben geweest", knikt hij. "Mooi dat ik een aandeel heb gehad daarin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen