Robben wil snel duidelijkheid over zijn toekomst

Robben wil snel duidelijkheid over zijn toekomst

22 mei 2019 – Arjen Robben gaat snel duidelijkheid geven over zijn toekomst als profvoetballer. De buitenspeler wil deze of volgende week witte rook hebben, mede omdat het door zijn blessureleed al zolang duurt. "Door mijn blessure heb ik het voor mij uitgeschoven, maar ik mag het nu niet langer voor mij uit gaan schuiven", weet hij.Tegenover de NOS gaat hij in op zijn nabije toekomst. "Wat wil ik nog? Zo langzamerhand probeer je daar achter te komen. Door het er veel over te hebben. Met name thuis is het bijna dagelijkse kost. Mijn vrouw staat volledig achter me. Ik ben dankbaar hoe zij ermee omgaat. Zij weet ook dondersgoed hoe ik ben en hoeveel ik van het spelletje houd."

Desondanks is het ook goed mogelijk dat Robben na dit seizoen toch een punt zijn achter zijn loopbaan. "Afstand nemen van het voetbal, genieten van andere dingen. Veel meer tijd met mijn gezin doorbrengen", legt hij uit.

Toch kriebelt het voetballen wel nog altijd bij de buitenspeler. "De veiligste optie is stoppen. Op het moment dat je doorgaat, moet je kijken hoe je dat zo goed mogelijk gaat invullen", zegt hij. "Er is interesse vanuit Nederland en daarbuiten. Ik heb nog met niemand om de tafel gezeten."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 juni 2019

  2. maandag 24 juni 2019