Gisteren gemist: Tagliafico opgeroepen, winst Utrecht en Vitesse

Gisteren gemist: Tagliafico opgeroepen, winst Utrecht en Vitesse

22 mei 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 21 mei.Ajacied Tagliafico in Argentijnse Copa América-selectie
Zoals verwacht maakt Nicolas Tagliafico deel uit van de selectie van Argentinië voor het aanstaande Copa América-toernooi. De verdediger van Ajax heeft dinsdag te horen gekregen dat hij de laatste schifting heeft overleefd en deel uitmaakt van de groep van 23 spelers.

Büttner heeft aanbieding, maar weet niet of hij bij Vitesse blijft
Het is nog maar de vraag of Alexander Büttner ook komend seizoen bij Vitesse speelt. De ervaren linksback heeft een aanbieding van de Arnhemmers op de plank liggen, maar wil graag met de club om tafel om de situatie te bespreken.

FC Utrecht boekt simpele zege op Heracles en bereikt finale
Nadat FC Utrecht in de uitwedstrijd in Almelo door een 0-2 zege al een riante uitgangspositie verworven had, werd de klus door de Domstedelingen, die zich op mogen gaan maken voor de play-offs, simpel geklaard met een 3-0 zege. Het bleef lang 0-0, maar na een benutte strafschop van Simon Gustafson kwam de wedstrijd eindelijk los. Dit was in het voordeel van FC Utrecht, dat meer ruimtes kreeg en uiteindelijk Jean-Cristophe Bahebeck nog twee keer zag scoren.

Varane blijft bij Real Madrid: "We komen sterker terug"
Raphaël Varane heeft dinsdag duidelijkheid geschept over zijn persoonlijke toekomst. De 26-jarige verdediger van Real Madrid werd meermaals in verband gebracht met een vertrek, maar zal deze zomer geen transfer maken. Dat heeft dinsdag kenbaar gemaakt.

'Namli in concrete belangstelling van Russische CL-ploeg'
Younes Namli is komend seizoen mogelijk te bewonderen in de Champions League. De frivole spelmaker van PEC Zwolle staat in de serieuze belangstelling van FK Krasnodar, weet Voetbal International.

Geniale Ødegaard leidt Vitesse langs Groningen en naar finale
Vitesse heeft de finale van de play-offs om Europees voetbal bereikt. In het Gelredome werd het 3-1 in het voordeel van de Arnhemmers, die daarmee de 2-1 verliespartij in Groningen ongedaan maakten. Martin Ødegaard was de grote man aan Vitesse-zijde: hij was bij alle doelpunten betrokken. Groningen kwam niet verder dan een treffer van Kaj Sierhuis.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019