Büttner heeft aanbieding, maar weet niet of hij bij Vitesse blijft

21 mei 2019, 18:48

Het is nog maar de vraag of Alexander Büttner ook komend seizoen bij Vitesse speelt. De ervaren linksback heeft een aanbieding van de Arnhemmers op de plank liggen, maar wil graag met de club om tafel om de situatie te bespreken.

De dertigjarige verdediger kan voor drie jaar bijtekenen in Arnhem. "Ik heb een aanbieding liggen, maar een goed gesprek duurt lang", zegt de verdediger tegen Omroep Gelderland. Over de precieze status kan hij weinig zeggen. "Ik praat met Vitesse. Dat is intern. Iedereen weet dat ik het hier naar mijn zin heb en dat Vitesse mijn club is. Ik heb een aanbieding liggen en we zullen zien of we daar uitkomen. Maar een goed gesprek duurt lang."

Met Vitesse is Büttner in de race voor een Europees ticket. De eerste halve finale tegen FC Groningen ging met 2-1 verloren, vanavond is de return. "Het is belangrijk dat wij daar een goal hebben gemaakt. We haalden niet het niveau dat wij kunnen, het moet duidelijk beter. We deden veel dingen niet goed, maar het wordt vanavond een andere wedstrijd voor ons eigen publiek", zegt de linksback.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen